"oliko kylmä?"

8.2.2012

"talviurheiluun kuuluu myös pakkanen", kuului erään kilpasarjalaisen kommentti kisan jälkeen kysyttäessä "oliko kylmä"

Jatkovastauksessa kylmä ei kuullemma ollut...
Hyvinkää Hiihtoakin on vietetty monenlaisessa säässä. Vähällä lumella, vesisateella ja nyt sitten paukku pakkasella. Lähdön hetkellä kisakeskuksessa oli -22 astetta.
Kilpailu kuitenkin saatiin vietyä läpi. Ennakkoilmoittautuneista oli koko joukko jäänyt pois, mutta lähtöviivan taakse uskaltautui kuitenkin n.160 urheata hiihtourheilun ystävää, joista maaliin asti tuli 149.
Kilpasarjan voittoon hiihti Team Hevoskuuri.fi Jarkko Rissanen joka näin kirkasti viimevuoden toisen sijan ja suisti kaksi aikaasempaa vuotta hallinnoineen Alexander Artemyevin vallasta. Kolmanneksi ennätti Teemu Lemmettylä. Naisten sarjoja pakkanen verotti eniten, yleisen sarjan voitti Henna Sivenius. Naisten nopein aika kirjattiin kuitenkin N 50 sarjassa kilpailleelle Mari-Anne Niemelle.

Pakkasen lisäksi järjestäjien harmina oli nettisivujen kaatuminen. Osallistujille ilmoitettu info kotisivun kautta ei onnistunut palvelinjärjestelmässä ilmenneen levyjärjestelmän ohjainlaitteen rikkoutumisen vuoksi.
Eli järjestäjistä johtumattomista syistä.
Iltapäivällä sivustot jo toimivat ja tulokset saatiin julkaistua.

Suuret kiitokset kaikille hiihtoon osallistuneille kilpailijoista talkooväkeen sekä tukijoihin.