Kiitokset Hiihdon onnistumisesta.

10.2.2019


Kolmen huonolumisen talven jälkeen saimme lunta sen verran ettei parin päivän vesisateet tuntuneet missään... Oikeesti oli pehmeää ja märkää. Ulkoilmaurheilussa on vähemmän ja enemmän haastavia kelejä, ja nyt arpa antoi meille sen enemmän haastavan!

Kiitokset suurelle hiihtäjä määrälle. Hienoa että löysitte takas Hyvinkäälle muutaman välivuoden jälkeen. Ilman hiihtäjiä ei ole kisoja!
Isot kiitokset Hyvinkään kaupungille positiivisesta suhtautumisesta ja tietysti lumetuksesta ja laduista. Reitin huoltopisteissä ansiokkaan panoksen antoivat Hyvinkään Ladun väki Latu-Miilun majalla, Hyvinkään Rastin porukka Hyyppärän huoltopisteellä ja Kytäjän Kouluyhdistys puolimatkan huollossa. Kaikille suuri kiitos.
Maalin ruokailusta vastasi Hyvinkään Nummenpojat gourmet-rokalla. Ruoka maistui ja palvelu oli ystävällistä. Hyvinkään Pyöräilijöiden kanssa jatkui pitkä yhteistyön "putki". Kiitos Tuomas, kesällä sitten toisinpäin.
Ajanotosta tottakai iso kiitos Mikolle. On se helppoo kun osaa! 
Suuressa osassa on myös tukijat ja sponsorit. Kiitos Marwe, Liikuntamesta,
K-Rauta, Intersport, Urheilu-Alho... varmaan joku unohtui.
Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä oma talkooväki, ja Olli kavereineen. Upeaa että taas saatiin kasaan ahkera porukka. Nöyrä kiitos uhrautumisesta.